cosmic rivers

Wednesday, June 28, 2006

Αιώνιοι

Μιας και εχω καιρο να ποσταρω ακτι εδω ειπα να κανω ενα ποτ πουρι απο θεματα που σκεφτομουν.
Αιώνιοι φοιτητές.
Τι κακο ειναι αυτο που επιασε τους πολιτικους?Αν και τα περισσοτερα απο αυτα που λενε δεν ειναι παραλογα..ορισμενα ειναι.
"Πιανουν θεσεις"=Μ*κιες...και 100 000 αιωνιους να έχει μια σχολη παλι τον ιδιο αριθμο πρωτοετών θα δεχτει.
"Χρησιμοποιουν το πασο και τρωνε τσαμπα στις λεσχες"=Μ*κιες...2 χρονια μετα τον ΕΛΑΧΙΣΤΟ χρονο φοιτησης παει το πασο...Οσο για φαγητο,που πας χωρις πασο?Και γενικα..ποιο φαγητο?Σαβ/κα κλειστα στη Θεσσαλονικη,στα Γιαννενα τους μηνες που ημουν ειχαν 2 φορες προβλημα με το υγειονομικο!
"Ειναι ρεμαλια και αχαιρευτοι"=Ρατσισμος.Οσον αφορα τη μελετη μπορει καποιος στο Πολυτεχνειο πχ να κανει 2-3 χρονια παραπανω κι ας διαβαζει περισσοτερο απο καποιον στη Βρεφονηπιοκομων.Ποιος ειναι ο τεμπελης;Μην συγκρινουμε πεπονια με κερασια.Εξαλλου,αν καποιος δεν ειχε ορεξη για σπουδες και παει απλα για την αναβολη δεν θα πηγαινε να σπουδασει 5-6 χρονια σε πανεπιστημιο.Παει 2 χρονια σε μια αστυνομικη σχολη και μετα ουτε φανταρος ουτε τιποτα. Στα 20 του ελυσε το προβλημα της ζωης του.2 κολλητοι μου δουλευουν εδω και χρονια.Δηλαδη αν γινομουν μπατσος θα εκδηλωνα τρομερη δημιουργικοτητα κτλ κτλ;Μην γελιομαστε.
Προσωπικα τελειωνω τη σχολη μου και δεν με νοιαζει το νεο μετρο.Αλλα αυτα για την ιστορια.Ας παραδεχτουν απλα οτι ανοιγουν το δρομο για τα ιδιωτικα κοβοντας-σωστα- οσους εγραψαν κατω απο τη βαση και διαλυοντας την αιωνιοτητα σε μια μερα.
Παιδευται κανεις χρονια να παρει ενα πτυχιο και βλεπει ατομα που με το ζορι πηραν απολυτηριο Λυκειου να εχουν μια χαρα δουλειες.Ουτε γνωσεις ΗΥ,ουτε Αγγλικα ουτε τιποτα.Μεσον εχετε?

0 Comments:

Post a Comment

<< Home