cosmic rivers

Saturday, November 19, 2005

Το χωριο και οι ελιες

Πηγαμε οικογενειακως στο χωριο του πατερα για ελιες.3 μερες!Πρωτη φορα εμεινα εκει τοσο-μετα απο χρονια.Ακομη περισσοτερα ειχα να μαζεψω ελιες.Ουσιαστικα ηταν η πρωτη μου φορα αφου τις αλλες ημουν παιδι...
Καθε μερα ξυπνουσαμε στις 7 παρα και πηγαιναμε στα χτηματα που ειναι μακρια τοσο απο το χωριο οσο και μεταξυ τους.Μαζευαμε ελιες ως τις 5 το απογευμα και γυριζαμε σπιτι για να φαμε και να πιασουμε απο ενα καναπε αφου ημασταν πτωματα.Ολο μου το σωμα ποναει ακομη!Τυφλα να εχουν γυμναστηρια κτλ...Σημερα-τετοια ωρα-θα τελειωναμε αλλα επιασε βροχη το πρωι και την καναμε για Βολο.Μαζεψαμε γυρω στο μισο τονο ελιες-καθολου ασχημα για ομαδα με 2 πρωταρηδες εκ των οποιων ο ενας(η αδερφη μου) ειχε "τεχνικο προβλημα" και με τις περισσοτερες ελιες πεσμενες κατω(κατι που αχρηστευε τα διχτυα).
Καταλαβα γιατι καποιοι που κανουν χειρωνακτικες δουλειες απο τις 7,κοιμουνται τοσο νωρις.Βεβαια εμενα πριν τις 12:30 δε με επαιρνε ο υπνος.Ειναι και αυτο το χωριο...πολυ κάπως!
Αυτα τα ολιγα.Ραντεβου αμα εχω κατι πιο ενδιαφερον.

2 Comments:

  • Hello dear Κένταυρε! Thanks για τα καλά σου λόγια! Τις ελιές να τις κάνετε ξυδάτες, είναι φανταστικές! (αν και 40 θερμίδες η καθεμιά, αλλα εκεί θα κολλήσουμε τώρα?)

    By Blogger Unknown, at 4:25 PM  

  • Λιγες αφησαμε για "επιτραπεζιες".Τζαμπα τις ξεδιαλεγα...
    Οσο για τις θερμιδες δεν πολυδινω σημασια!Τρωω 2 σοκολατες ημερισιως,στις ελιες θα κολλησω?!?

    By Blogger Heiron, at 12:52 AM  

Post a Comment

<< Home